logoPrezentare Rame Sisteme Industrie

Infiintata in 1995, Rame Sisteme Industrie este una dintre cele mai vechi firme producatoare de tamplarie PVC din Romania, respectiv prima firma care a introdus si a promovat pe piata din romania Sistemul de Ferestre PVC PIMAPEN. Sistemele de profile utilizate de firma noastra sunt: PIMAPEN Seria S7500-profil cu sase ca,ere, armat cu otel galvanizat si sistem triplu de garnituri, PIMAPEN Seria S7000- profil cu 5 camere si Pimapen Seria S 7700-seria glisanta, executate conform stanadardelor vest-europene, detinand cele mai importante certificate de calitate internationale(ROSENHEIN, RAL SI LLOYD’S).

De asemenea, firma noastra detine agremente tehnice pentru tamplaria PVC confectionata, eliberate de Institutul INCERC Bucuresti cu nr. 001-02/571-2002 si 001-02/572-2002. Societatea noastra a investit continuu in oameni si utilaje performante: dispunem de un colectiv tanar, bine pregatit si o unitate de productie ce poate prelucra 10.000 ml de profil lunar. Permanenta preocupare privind calitatea produselor si satisfacerea prompta a cerintelor clientilor a determinat implementarea incepand cu anul 2006 a sistemului de management al calitatii conform standardelor ISO 9001:2000, care certifica profesionalismul societatii noastre.

Geam termoizolant

Geamul izolant mareste performanta termica a unei ferestre. Cel mai simplu pachet de geam izolator reduce cu peste 50% rata de transfer termic prin comparatie cu geamurile monolitice traditionale.

Citeste mai mult

plase2